Одна жінка дуже важка: російські війська поцілили у будинок з дітьми на Дніпропетровщині

об4

Протягом ночі ворог двічі обстріляв Нікопольський район. Бив з «Градів» по Марганцю та Червоногригорівській громаді. По Марганцю випустив 20 реактивних снарядів — влучили в житловий будинок, в якому перебувало шестеро дітей віком від двох до дванадцяти років. Вони не постраждали, рятувальники перевели їх до безпечного місця, повідомляє Gorsovet.

«Серйозні поранення отримала 31-річна жінка. Зараз її стан важкий, вона у лікарні. Внаслідок обстрілу у місті пошкоджено 8 приватних будинків, господарчу споруду, офісну будівлю, кафе та кілька підприємств. Крім цього, перебиті електромережі, частина вулиць залишилась без світла. 

По Червоногригорівці агресор здійснив 40 пострілів, є постраждала жінка. Їй 69 років, вона отримала осколкові поранення та наразі перебуває вдома. Пошкоджено 28 приватних будинків, 16 господарчих споруд, 7 автомобілів, газопровід низького тиску та лінії електропередач. Газопостачання вже відновили, фахівці працюють над відновленням електропостачання», — зазначив т. в. о. начальника відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Сергій Ковтонюк.

Також ворог вдарив по Криворізькому району зі ствольної артилерії. Гатив по Зеленодольській громаді, але обійшлось без жертв та руйнувань.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Коли окупанти припинять обстрілювати Нікополь: міський голова звернувся до мешканців (Відео)

Ворог бив по житлових кварталах, де спали люди: з'явились фото з місця нічного обстрілу Дніпропетровщини