Відпочинок у Кирилівці на Азовському морі 2022: зафіксували рекордну кількість відпочиваючих (Відео)

ии

В тимчасово окупованій Кирилівці на Азовському морі цими вихідними, які припали на останні дні липня, було зафіксовано рекордну кількість відпочиваючих, передає  Горсовет. Це підтверджують місцеві жителі, які зробили фото та відео і розмістили їх у соцмережах.

Через війну в цьому році сезон відпочинку було зірвано. Місцеві мешканці готові зараз здавати житло набагато дешевше, ніж у минулі роки, аби до них на курорт їхали люди. Але й охочих сміливців дістатись до Кирилівки - одиниці. Проте минулої суботи та неділі - їх стало набагато більше. Що зараз відбувається у курортному селищі, чи є люди на пляжі та як сьогодні "виглядає двіж по-кирилівськи", дивіться просто зараз.

Такої людної Федотки в цьому 2022-му році я ще не бачив. 21:30 так захотілося шаурму, а шаурма тільки на Федоткці, - Дивіться, як виглядає Кирилівка зараз, прокоментували коротко відео в соцмережах.

Таким був пляж у Кирилівці вчора, 31 липня. Людей значно більше, ніж раніше - у попередні дні. Якщо до цього були переважно жінки з дітьми, які їхали з окупованих міст і районів, то цього разу на пляжі були помічені й чоловіки.

Ось таким був пляж 30 липня. Відпочиваючих стало трохи більше. Більше стало й тих, хто продає варену кукурудзу та традиційні літні смаколики на пляжі. До речі, як стало відомо з відео - варена кукурудза, яку продають на пляжі в Кирилівці, коштує 20-25 гривень за качан.

Нагадаємо, раніше ми писали 

У Дніпрі знайшли тіло чоловіка: поліція просить повідомити будь-яку інформацію

Ворог бив по житлових кварталах, де спали люди: з'явились фото з місця нічного обстрілу Дніпропетровщини

Окупанти "звільнили" пляжі від туристів: скільки коштує відпочинок на Азовському морі в Кириловці