Окупаційна "влада" порожньої Кирилівки пересуває клумби та миє фонтан. Фото

MyCollages - 2022-08-08T211137.964

Окупаційна "влада" в курортній Кирилівці зображує бурхливу діяльність на тлі повної відсутності відпочиваючих. Курортний сезон виявився повністю провалений, повідомляє Gorsovet з посиланням на РІА Мелітополь.

У середині літа колаборанти в абсолютно безлюдній Кирилівці вирішили перекрити центр й зробити його пішохідним, як це було щоліта багато років поспіль. Різниця лише в тому, що цього року відпочивати до окупованого курорту ніхто не приїхав. Проте "влада" гучно заявила, що центр селища перекривають через наплив відпочиваючих. Таким чином клумби у бетонних горщиках абсолютно марно перекривали рух транспорту абсолютно порожньою вулицею - там не було ні пішоходів, ні машин.

А тепер "влада" розпорядилася помити фонтан у центрі Кирилівки, який простояв увесь сезон без діла й мабуть скучив за курортниками. На опублікованих фото - жодного відпочиваючого.

кирилловкакирилловка1

Нагадаємо, у Бердянську на Азовському морі окупанти пивом задобрюють людей. Також ми писали про величезну чергу авто на курорт у Дніпропетровській області.