У Бердянську на Азовському морі окупанти пивом задобрюють людей: реакція неперевершена (Фото)

пуст

У курортному місті Бердянськ на Азовському морі, яке з лютого знаходиться в окупанції, учора, 6 серпня, орки вирішили здивувати своєю "щедрістю" та влаштували свято пива. Щоправда, завітали на нього одиниці бердянців, якщо правильно сказати, то були випадкові перехожі, які йшли повз, повідомляє Gorsovet з посиланням на власні джерела.

Попри гучну назву "Ярмарок пива", на кадрах видно, як свято відбулось насправді. Самотньо стоїть машина зі столиком, на якому лежать якісь наїтки. Ну, якщо у рашистів то ярмарок, то вони не знають та не вміють робити свята, не знають, як раніше гуляли бердянці.

пуст2

До речі захід стартував опівді, о 12:00 на Приморській площі. Зазвичай у минулі роки тут ніде було й проштовхнутись. А ввечері, стояв "двіж" мало не до ранку. Проте цього разу російське свято пива відвідали хіба що випадкові перехожі, які опинилися неподалік.

Бажаючих щось взяти на ярмарку були одиниці. Щоправда, російські ЗМІ понаписували, що свято пройшло на "ура".

Хай пишуть. Нам не звикати до їхньох брехні, - пишуть у соцмережах бердянці. 

пуст1

Нагадаємо, в окупованому Бердянську учора, 6 серпня, пролунали потужні вибухи у центральній частині курортного міста. Їх чутно було в усіх районах та далеко за його межами. Перелякані окупанти зібрались, як до кінозалу та спостерігають за всим, що робиться і не знають, як бути.

Ми також писали, Як на межі існування живе окупований Бердянськ: що з нього зробили окупанти   Більшість магазинів міста розграбовані і закриті. У працюючих торгових точках - на полицях крадені українські товари. Ціни просто космічні, наприклад, жіночі прокладки коштують 135 гривень за 7 штук. Цінники вже подвійні - в гривнях, і російських рублях. Поміняти гроші дуже важко - потрібно звертатися до "міняйл".

Зараз в Бердянську практично ніхто не виходить з дому після 17.00, бо нічого не працює. Вся молодь виїхала на підконтрольні Україні території. Дуже часто ночами люди чують тривожні вибухи. Опалювальний сезон в місті під великим питанням.