Окупанти вдарили по Запоріжжю ракетами

ракету

Сьогодні вночі підступний ворог вдарив ракетами по Запоріжжю. Все місто чуло гучні та сильні вибухи. Так ворог "вітав" вільний, непокорений український народ з Днем Незалежності,  повідомляє Gorsovet.

Повідомлення про потужні вибухи в обласному центрі почали надходити буквально через десять хвилин із початку доби 24 серпня. Друга серія вибухів пролунала близько четвертої ранку.

За словами місцевих жителів, перші вибухи сталися після опівночі. Відомо про шість вибухів. Спочатку серія з чотирьох поспіль, потім, за кілька хвилин пролунало ще два ворожих вибухи.

Запоріжці кажуть, що цієї ночі було дуже страшно. Дехто так і не спав цілу ніч. Вони рахували і рахували вибухи. Були й такі, хто всю ніч провів в укритті, бо "були дуже налякані, бо невідомо, чого очікувати від клятих орків". 

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєєв, який закликав мешканців терміново спуститися в укриття.

Через деякий час першу інформацію щодо прильотів у місті повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

"Ракети окупантів влучили в об’єкти інфраструктури Шевченківського району і неподалік Комунарського району", — написав він, попередньо жертв немає.

Друга ракетна атака влучила в об’єкти інфраструктури в одному з районів міста. Чекаємо на офіційну інформацію про наслідки ворожої атаки. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Під Запоріжжям воїни тероборони знищили танк окупантів з першого пострілу (Відео)

Голова Нікопольської РВА звернувся до мешканців та показав наслідки ворожих ударів

Через ДТП запізнюються пасажирські поїзди до Дніпра, Кривого Рогу, Запоріжжя