Озброєна братва кримінального авторитета вчинила розбій у центрі Дніпра. Відео

MyCollages - 2022-08-17T091446.134

У Дніпрі місцевий криміналітет не зупиняє навіть війна. Озброєна "компанія", яку пов'язують з відомим у місті авторитетом Олександром Петровським (Наріком) та його бізнес-партнером Емілем Арутюняном, вчинила напад на чоловіка, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

Зловмисники заблокували проїзд, витягли з авто 31-річного чоловіка та жорстоко його побили. Після скоєного нападники покинули місце події.
Але є кадри їх затримання. А розправа над людиною потрапила на відео. Трохи пізніше зафільмували й їхнє затримання.

На сидінні лежить зброя "Тайфун". В другому магазині 9 предметів, схожих на патрони, - коментує правоохоронець, який оглядає затримане авто.

Затриманими виявилися хлопці спортивної статури призовного віку - від 21 до 32 років. Їх автівки були нашпиговані зброєю.

У автомобілях чоловіків поліцейські виявили 4 помпові гладкоствольні рушниці, мисливський нарізний карабін, пістолет-кулемет, 2 предмети, схожі на вогнепальну зброю, пістолет вітчизняного виробництва травматичної дії, 3 ножі та понад 200 патронів різних калібрів, - кажуть првоохоронці.

За даними декількох джерел, у цій справі знову фігурують імена відомих авторитетів “Наріка” та “Еміля”. Рейдерство та розбій - ось з чим пов’язують їхні імена вже багато років.

Є маса речей, по яким мали бути кримінальні провадження. Маса. Наприклад, одна з цих груп, яка була затримана, по моїй інформації, пов’язана з Емілем, відомим також у Дніпрі діячем. Ось затримали нещодавно у Дніпрі групи дві зі зброєю. Одну при спробі продажу, другу - незаконне перевезення. От затримали. І в мене питання – а далі шо? - каже народний депутат України VII Ігор Мосійчук.

Цим питанням задаються не вперше.

Відома у Дніпрі активістка Наталія Ешонкулова на власні очі бачила затримання нападників.

Було дві машини, “Лексуси”, переслідування якіих ми бачили. Ми бачили це на власні очі. Це відбувалося на вулиці Шинній. Потім ми бачили таких спортивних молодиків. Їх витягли з авто і ми побачили багато зброї. І у нас питання одне: зараз воєнний час, чому вони ганяють зі зброєю, навіщо вони нам тут. Друге: потім, коли я почала запитувати чиї це номери, чиї це “Лексуси”, то принаймні сказали, що це люди Арутюняна - розповідає громадська активістка Наталія Ешонкулова.

Як стверджує Наталія, вона і сама стала жертвою Петровського через активну боротьбу з його ОПГ та рейдерством у Дніпрі.

Ця кримінальна структура вже давно здійснює свою кримінальну діяльність. Вони дуже багато чого зробили у місті. На це завжди заплющувалися очі, - каже жінка..

Тож скільки ще людей має постраждати, аби правоохоронці прикрили діяльність Олександра Петровського та його наближених?

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що "авторитети" з Дніпра захопили ринок нелегальної евакуації з України.