Паляться навіть на дрібницях. Корбан про атаку ботів під постами на його захист

корбан

Голова Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан відреагував на петицію про повернення йому українського паспорту, яка за дві доби набрала майже 10 000 голосів, повідомляє Gorsovet.

Протягом цього тижня у моєму житті сталося кілька цікавих, якщо не сказати знакових подій. По-перше, подача петиції президенту, яка за два дні набрала майже 10 000 голосів. Хочу сказати слова подяки всім та кожному за вашу підтримку. Люди – ви прекрасні!
Прошу ще вашої допомоги і зберемо 25000 максимально швидко підписати петицію можна тут - Ред.) - написав Корбан у соцмережі.

Також Геннадій Корбан поділився своїми спостереженнями за масовими коментарями російських ботів та тролів, які атакують пости на його підтримку.

Тези та наративи нехитрі як і вся їхня пропаганда: "не все так однозначно", "ми люди маленькі - влада точно знає, що робить", "вистачить дурницями займатися, якогось Корбана рятувати, давайте все краще працювати".
Пишуть тролі та боти на корявому, як українському, так і російському і паляться навіть на дрібницях (скрін додаю).
Впевнений, що моя скромна персона не потрібна сьогодні росіянам, а ось "технологи" та бюрократи з ОП, які цинічно освоюють бюджети і цілком здатні на таке скотство.
Так, так, як виявилося, вони здатні майже на все. На будь-яке свавілля.
Наприклад, загрожувати мерам, депутатам, докторам та ректорам за мою підтримку. У приватних розмовах багато людей мені про це говорили, але зараз цей факт підтвердив публічно і мер столиці Віталій Кличко.
І тому, по-третє, обов'язково почитайте його інтерв'ю «Бабелі». Дуже показові речі розповідає. На жаль, ми з Віталієм Володимировичем, особисто навіть не представлені один одному, але розповідає він все те, про що я твердив всі п'ять місяців цієї війни.
Інтриги у владних кабінетах.
Нескінченна брехня людям.
Відсутність комунікації із місцевим самоврядуванням. Тільки уявіть собі прем'єр-міністр під час війни не бере слухавки на мера столиці. Повна відсутність військово-цивільного співробітництва.
Бажання знищити всіх, хто навіть не просто складає політичну конкуренцію, а трохи розумніший, активніший і популярніший в очах звичайних людей.
Гірко це все, гірко. Але ми все одно переможемо. Без варіантів, - написав Корбан у соцчережі.

скрин

скрин1

Раніше ми публікували розповідь мера Киеєва Віталія Кличка про те, як йому погрожували з Офісу президента за підтриику Корбана. Нагадаємо, мер Дніпра Філатов пояснив, що відбувається навколо петиції про повернення громадянства Корбану.