Патріотична страва. Шеф-кухар Клопотенко показав, що з окупантами сталося під Ізюмом

MyCollages - 2022-10-05T145028.877

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко запропонував приготувати патріотичну авторську страву. Він дав їй назву "Русня під Ізюмом", повідомляє Gorsovet.

Для патріотичної страви потрібні такі складові:

  • родзинки
  • квашена капуста
  • цибуля 
  • будь яке м'ясо (можна фарш)
  • вершкове масло
  • гірчиця
  • коньяк (дуже важливий)
  • томатна паста
  • запечена або зварена картопля

За думкою Євгена Клопотенка, таку страву повинен приготувати кожен українець.

Рубимо русню, - каже Клопотенко, дрібно нарізуючи м'ясо.

Потім він смажить його на сковорідці, та запалює вогнем.

Пали русню! Це головний момент у приготуванні цієї страви каже Клопотенко.

Детальний рецепт можна подивитися на відео. 

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати картопляники з грибами за рецептом шеф-кухаря Клопотенка.