Патріотична страва. Шеф-кухар Клопотенко показав, що з окупантами сталося під Ізюмом
Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко запропонував приготувати патріотичну авторську страву. Він дав їй назву "Русня під Ізюмом", повідомляє Gorsovet.
Для патріотичної страви потрібні такі складові:
- родзинки
- квашена капуста
- цибуля
- будь яке м'ясо (можна фарш)
- вершкове масло
- гірчиця
- коньяк (дуже важливий)
- томатна паста
- запечена або зварена картопля
За думкою Євгена Клопотенка, таку страву повинен приготувати кожен українець.
Рубимо русню, - каже Клопотенко, дрібно нарізуючи м'ясо.
Потім він смажить його на сковорідці, та запалює вогнем.
Пали русню! Це головний момент у приготуванні цієї страви каже Клопотенко.
Детальний рецепт можна подивитися на відео.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати картопляники з грибами за рецептом шеф-кухаря Клопотенка.