Патрульна поліція показала, що відбувалось у кременчуцькому ТЦ "Амстор" після влучання ракети

кременчук

Голова патрульної поліції Кременчука оприлюднив відео того, що відбувалось в торговому центрі "Амстор" у перші секунди після влучання ворожої ракети. Атака на мирну ціль сталася 27 липня, загинули 25 людей. Про це повідомляє Горсовет.

"65 секунд - життя Патрульного Поліцейського - з пекла на землі" - таку назву дав ролику начальник патрульної поліції Кременчука Олександр Борзенко.

Нема чого тут говорити. Оркостан - країна фейк - країна терорист - вбивця. Дякую Усім хто не опускаючи рук робить усе і навіть більше для перемоги. Ми переможемо - бо наші люди неймовірні. Незламні. А орки - просто кляті вбивці. Ми вистоємо - нас ракетами не зламати . Не нехтуй безпекою під час повітряної тревоги. Допомогай ЗСУ. Працюємо до перемоги, і трішки далі. Все буде Україна, - написал керівник патрульної поліції Кременчука.

Нагадаємо, російські окупанти 27 червня завдали ракетного удару по торговому центру у місті Кременчук. По ТЦ вдарили дві ракети Х-22. Вони були випущені з далеких бомбардувальників Ту-22 М3 з аеродрому в Курській області. Пізніше були встановлені особи льотчиків росії, які знищили ТЦ у Кременчуці. Також ми повідомляли, що гендиректор COMFY назвав кожного загиблого в "Амсторі" співробітника.