Ракетний удар по ТРЦ в Кременчуці: гендиректор COMFY назвав кожного загиблого співробітника (Фото)

ен

Генеральний директор компанії COMFY Ігор Хижняк на своїй сторінці в фб розповів про велику втрату. Ворожий удар по ТРЦ "Амстор" забрав життя людей. Керівник компанії назвав імена співробітників COMFYУ та розмістив фотографії тих, кого забрала страшна трагедія, передає Горсовет. 

Останні два тижні я та мої колеги провели між Дніпром та Кременчуком. В Дніпрі у нас головний офіс, а в Кременчуці 27 червня сталася трагедія, яка унесла життя 22 людей. Підла, жалюгідна, труслива російська армія завдала ракетного удару по торговельному центру «Амстор», в якому серед інших знаходився й магазин COMFY.

Я багато разів говорив, що люди — наш головний актив. Тому ці два тижні були, мабуть, найскладнішими для всіх нас та для всієї компанії. Протягом першого тижня ми сподівалися на диво і молилися за здоров'я постраждалих та успішні пошуки зниклих безвісти. Світла надія, на жаль, щоразу змінювалася болем. І другий тиждень ми щодня брали участь у панахидах та похованнях.
Ми втратили дванадцять наших людей... Це десять співробітників:

Руслан Миколенко
Андрій Красюк
Євген Грицай
Сергій Маркович
Юрій Микитенко
Оксана Дмитренко
Микола Крючков
Вячеслав Демидов
Даніїл Сидоров

Лариса Коханівська, з якою протягом цих двох тижнів нема зв'язку.

ен1


А також:

Олена Полякова, наша кредитна менеджерка від банку-партнера,

Костя Возний, наш колишній колега і друг, який багато років працював у нас, а потім відкрив власну справу — маленький "острів" поруч з нашим магазином в "Амсторі".

Для росії, яка втратила останні залишки людяності, це лише статистика. Для нас — наші колеги та друзі, які мали сім'ї, дітей, родичів, плани та мрії, які вже не здійсняться. Ми не забудемо цієї втрати! Ми пам'ятатимемо кожного загиблого! Ми обов'язково переможемо заради світлого майбутнього їхніх дітей та родичів, - написав у повідомленні Ігор Хижняк.

ен2

Вічна світла пам'ять всім загиблим від вибуху в "Амсторі" та щирі співчуття їхнім родинам.

ен3

ен12

ен11

ен10

ен9

ен8

ен7

ен6

ен5

ен4

Нагадаємо, раніше ми писали У воді не знайшли тіло дитини: на Дніпропетровщині шукають 6-річного Васю, який не розмовляє  10-річна Валерія передала Притулі 21 тис. грн для ЗСУ: збирала гроші, граючи на вулиці у шашки  Аварийное отключение воды в Днепре 12 июля: адреса