У воді не знайшли тіло дитини: на Дніпропетровщині шукають 6-річного Васю, який не розмовляє

пр

На Дніпропетровщині в селі Проточі на каналі Дніпро–Донбас у воді шукали дитину, передає Горсовет. Таку інформацію надали представники правоохоронних органів. На місце одразу прибули водолази-рятувальники.  

На човні вони обстежили 200 000 кв. м надводної акваторії та за допомогою водолазно-рятувального спорядження обстежили 800 кв. м. на глибині 3-6 м водойми. 

Тіло дитини, яка перебуває у розшуку, не виявлено.

пр2

Нагадаємо, у Дніпропетровській області не припиняються пошуки безвісти зниклого 6-річного хлопчика, який не розмовляє.

Василь Подгуйко таємничо зник ввечері 7 липня. Кажуть того дня він пішов з дому і відотоді про нього немає ніякої інформації. Хлопчик проживав у селі Проточі Царичанського району Дніпропетровської області.

Відтоді пошуками дитини займаються волонтери, кінологи, водолази, поліція, але вже стільки діб про малого нічого не відомо. 

MyCollages (58)

Нагадаємо, що Василь має коротке русяве волосся, карі очі, повну статуру. Хлопчик вийшов з дому без одягу.

Якщо ви впізнали дитину, яка зображена на цій фотографії, або маєте інформацію про її місцезнходження, телефонуйте: 102, (096) 884 83 94.

пр1

Нагадаємо, раніше ми писали В Днепре образовалась огромная пробка на Новом мосту  10-річна Валерія передала Притулі 21 тис. грн для ЗСУ: збирала гроші, граючи на вулиці у шашки  На Дніпропетровщині безвісти зниклого 6-річного Васю шукають на землі і під водою