Перетворення та процвітання. Що принесе людям молодик у Стрільці, який прийде вже за тиждень

м

24 листопада 2022 о 00:57 за київським часом жителів Землі очікує осінній молодик. Він прийде у другому градусі Стрільця. Астрологи вважають, що молодик у Стрільці посилює оптимізм, наповнює людей внутрішнім світлом, енергією, яка дозволить зважитися на щось нове, повідомляє Gorsovet. 

Молодик з точки зору астрології це з’єднання Місяця з Сонцем, тобто, Сонце, Місяць і Земля знаходяться на одній прямій (причому Місяць розташований між). При цьому Місяць звернений до Землі неосвітленою стороною і її не видно.

Молодий місяць дасть можливість жителям Землі приймати важливі рішення. Цей час добре підійде для перетворень у різних галузях. Для багатьох людей цей час стане періодом процвітання, проте результат залежатиме від самої людини. Люди будуть схильні до повного перезавантаження та ретельного обмірковування ідей. Також Місяць принесе впевненість у собі та сили. У людей з'явиться ще один шанс впоратися із труднощами та вирішити складні завдання.

Проте у перші дні молодика рекомендується не чекати миттєвої реалізації ідей. Необхідно дотримуватися балансу між роботою, особистим життям та хобі, щоб вибір був раціональний.

Осінній молодик вплине на здоров'я людини. Це торкнеться системи травлення та органів чуття. Тому слід більше гуляти на свіжому повітрі та відпочівати. Не піддавайтеся агресії, яку у цей період складно контролюватиме. Не віддавайтеся апатії та депресії. Намагайтеся більше радіти моменту життя та дрібницях.

Не варто в період молодика займатися рослинами. Їх не можна обрізати та пересаджувати. Не приступайте до нових справ та проектів. Це може призвести до їх плачевного результату.

Нагадаємо, раніше ми писали, як легко приготувати лаваш на пательні за рецептом шеф-кухаря Клопотенка.