Під Бердянськом окупанти масово підхопили венеричну хворобу

окуп

Російські окупани, які захватили території Запорізької області, масово підхоплюють венеричні хвороби. Справа у тому, що військовослужбовці рф без відома командування, почали користатися послугами "нічних метеликів" та при цьому економіти на контрацептивах. Мова йде про селище міського типу Андріївка Бердянського району, повідомляє Gorsovet з посиланням на видання Gaslo.

За даними видання, до Андріївської Центральної районної дікарні для надання медичної допомоги звернулись понад двох десятків рашистів з симптомами венеричного захворювання. Але усі вони отримали відмову у меддопомозі у зв’язку з відсутністю профільних спеціалістів.

Наразі горекомандири ламають голову, що робити з такими підлеглими, а вояки потирають руки в передчутті відправки до дому, на лікування. Напевно вони могли зробити це навмисно, як заміна "самострілам". Однак поки для них без відповіді залишається питання – чи можуть ці хвороби прирівняні до поранення, а головне чи призначені за це якісь виплати, - йдеться у статті.

Місцеві мешканці подейкують, що ворожі солдати стали "жертвами" діючого у населеному пункті "жіночого патріотично налаштованого партизанського руху".

Нагадаємо, українська розвідка показала, що відбувається на окупованій Запорізькій АЕС.