Під Кривим Рогом піротехніки знищили снаряд від "Граду", який засряг у житловому будинку

снаряд

У Криворізькому районі піротехніки ДСНС знищили реактивний снаряд від РСЗВ "Град", який застряг у кімнаті житлового будинку, повідомляє Gorsovet.

Реактивний снаряд 122мм від "Граду" у будинку виявили в селищі Мар’янське. 13 вересня, піротехніки Головного управління ДСНС України в області кілька разів залучалися до знищення вибухонебезпечних предметів, виявлених у Криворізькому районі та місті Дніпро.

Так, за межами міста Зеленодольськ Криворізького району, на відкритій території виявлено сучасний касетний бойовий елемент 9Н210 реактивного снаряду калібром 220 мм від РСЗВ "Ураган". У цьому ж районі, в селищі Мар’янське, в одному з житлових будинків було виявлено реактивний снаряд 122мм від РСЗВ "Град", який застряг в кімнаті, - додають в ДСНС.

Також в Індустріальному та Новокодацькому районах міста Дніпро було виявлено застарілий артилерійський снаряд "АС-125мм" та застарілу ручну гранату "РГ-42".

Фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області знищили боєприпаси шляхом контрольованого підриву на спеціальних майданчиках.

снаряд1снаряд2снаряд3

Нагадаємо, за добу ворог випустив по Нікополю та Марганцю понад 70 снарядів.