Підготуйтеся до дзеркальної дати 22. 12. 2022. Що треба знати заздалегідь про цей день

парочка

22.12.2022 - дата, в якій повторюються перші та останні  цифри, і вона не зовсім дзеркальна. Але цей день вже називають днем шести двійок. До того ж він - наступний після зимового сонцестояння. Одразу кілька факторів, на які слід звернути увагу. Про це пише Gorsovet.

Ні до чого доброго двійки  ще на початку цього року не призвели. Про вплив композиції: 22.02.22 нумерологи попереджали задовго: ця дата – символ дзеркальних воріт, через які людство потрапить у новий світ. Його неминуче супроводжуватимуть зміни та катаклізми. Змін, як ми бачимо з лютого, вистачає досі.

місяць з котом

Однак за словами екстрасенсів, 22.12. 2022 цей цикл нарешті завершиться і почнеться спокійний період. Цей день - наступний після зимового сонцестояння і включає шість двійок. Тож рівноважність присутня і важлива.

 парочка

Після 22 грудня світ прийде до ладу, а хаос заспокоїться. Люди зрозуміють причини і наслідки всіх подій, що відбулися. Майбутнє буде менш таємничим, з'явиться надія на краще. Нумерологи роблять такий оптимістичний прогноз.

Втім у цей день треба все ж зосередитися. Намітити плани, навести лад у документах. У цьому допоможе енергетика Місяця, яка буде дуже сильною. Якщо відхилитися від своїх думок, існують ризики зіткнутися з поганою інформацією і від цього навіть захворіти.

Вчені розшифровують прогноз Ванги на 22.12. 2022 . Ясновидяча пророкувала на цей день велике випробування. Людство зіткнеться з чимось, що занурить світ у темряву, натякала вона. Що саме мала Ванга на увазі - поки незрозуміло.

Раніше ми писали про художника без обох рук