Початок нового циклу та закон бумерангу. Чого чекати від сонячного затемнення, яке прийде у вівторок

солнце

У вівторок, 25 жовтня, планета переживатиме сонячне затемнення у знаку Скорпіон західної астрології. Через складний аспект між планами - управителями знака Скорпіон, Плутоном і Марсом, усі починання в цей час можуть відбуватися не просто. А з'єднання Венери з точкою затемнення говорить про можливі зміни у відносинах чи фінансовій сфері, вважають астрологи, повідомляє Gorsovet.

Максимальна фаза сонячного затемнення очікується 25 жовтня о 10:36:48. Це часткове сонячне затемнення, яке буде видно в Європі, на Близькому Сході, в Центральній Азії та Західному Сибіру, ​​а також на північному сході Африки

Сонячне затемнення завжди відбувається у фазі молодика і формує початок нового життєвого циклу Землі. Воно завжди є основним у парі затемнень.
І цього разу 25 жовтня саме сонячним затемненням починається не тільки новий місячний місяць, а й новий космічний цикл для всіх жителів Землі. Ми починаємо відчувати його вплив на своє самопочуття та справи вже за тиждень-півтора. Повне місячне затемнення 8 листопада буде наслідком сонячного.
А ще в коридорі цих затемнень - із 30 жовтня розпочнеться ретроградний період Марса, який триватиме до 12 січня 2023 року. А з 29 грудня по 18 січня додасться ще період ретро Меркурія, - розповідає астропсихолог Олена Осипенко.

Вона радить у цьому великому інтервалі часу з 21 жовтня до 18 січня, по можливості, не розпочинати важливих доленосних подій.

Добре буде зайнятися продовженням та завершенням того, що ви вже почали раніше. Займайтеся краще поточними справами. За тиждень до затемнення і кілька днів після нього - будьте уважні до подій, що відбуваються. Для кожного з нас будуть свої знаки. Дуже уважно у цей період приймайте важливі та відповідальні рішення, - радить астропсихолог.

За її словами, Сонце - це серце. Тому сонячне затемнення найбільше впливає на серцево-судинну систему, а також виявляє всі наші слабкі місця.

Якщо ви відносно здорові, то в цей період можете відчути підвищену втому, не більше. Організм у ці дні збирається з силами та активізується.

Якщо ви хочете покращити своє життя - у жодному разі не можна в день затемнення перебувати у стані страху, образи, роздратування чи інших негативних емоцій. Не генеруйте емоції страху, а навчитеся довіряти Вищим Силам. Не ставтеся до періодів затемнень, як до чогось страшного та небезпечного. Це лише знаки на нашому шляху. І вони коригують лише тих, хто збився зі шляху, хто порушує заповіді людські та божественні. Якщо ви чесна і порядна людина - вам зовсім нема чого боятися. У дні, наближені до затемнення, не робіть важливих покупок, не підписуйте договорів. Розпис, весілля та зачаття дітей - це теж небажані події, - повідомляє Олена Осипенко.

Також вона каже, що цими днями не можна цими днями робити погані вчинки.

Погані вчинки ніколи не можна робити, але в ці особливі дні за всі порушення заповідей людині все повернеться бумерангом і вдарить так нищівно, наскільки це можливо. Всесвіт обов'язково покарає тих, хто порушує мир та гармонію на Землі. У цьому полягає закон космічної справедливості, - пояснює астропсихолог.

Бажано в дні затемнення - тримати піст, помірність, молитися та медитувати.

Нагадаємо, раніше ми писали, як підготуватися до жовтневого сонячного затемнення, яке відбувається раз на 18 років.