Подвійне вбивство. Під Дніпром зниклі безвісті чоловік та жінка виявилися вбитими

новик

В Новомосковському районі правоохоронці затримали 26-річного чоловіка за підозрою у подвійному вбивстві. Його жертвами сталв - його 44-річний тесть та 24-річна дівчина. Про це повідомляє Горсовет.

Я розповіли у Нацполіції Дніпропетровської області,  до  відділення поліції № 1 (Магдалинівка) Новомосковського РВП звернулась жінка, яка повідомила, що втратила зв’язок із двоюрідним братом та племінницею. Поліцейські оперативно встановили, що до зникнення  громадян причетний їхній родич.

Як з’ясувалося, 31 травня  злодій перебував у будинку 44-річного тестя. Під час спілкування між ними відбувся  конфлікт, в ході  якого  зять  декілька разів  ударив потерпілого сокирою по голові. Від отриманих травм  останній помер. Аби приховати злочин чоловік викопав яму у погрібнику на території домоволодіння. Після чого поклав туди тіло, закопав його та забетонував, йдеться у повідомленні поліції. 

В процесі слідства поліцейські встановили причетність чоловіка до скоєння іншого злочину - вбивства 24-річної дівчини. Виявилось, ще 26 травня під час сварки зловмисник задушив потерпілу, а тіло сховав на території її будинку.

новик1

17 липня працівники  кримінальної поліції  затримали чоловіка, вирішується  питання про пред’явлення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує максимальне покарання  за скоєння злочину до 15 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, на Дніпропетровщині 19-річний син ножем вбив свою матір та її подругу.