На Дніпропетровщині 19-річний син ножем вбив свою матір та її подругу

нож

На Дніпропетровщині 16 липня сталося жорстоке вбивство двох людей, яке вчинив 19-річний хлопець. Він ножем наніс численні удари своїй матері та її подрузі, від чого жінки померли на місці, повідомляє Горсовет.

Трагедія сталася у місті Кам`янське в одній із квартир мікрорайону «Черемушки».

На місці події правоохронці встановили, що того дня підозрюваний знаходився по місцю свого проживання разом з 49-річною матір’ю та її 50-річною подругою. Між матір’ю та сином виник конфлікт. Подруга матері втрутилась у сварку. Син на це відреагував наступним чином. Він схопив ніж та завдав жінкам ножові поранення.

Від отриманих травм матір та її подруга померли на місці події.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше ми писали У Дніпрі оновлюють дорожню розмітку технологією холодного пластику (Фото) Попри те, що це більш вартісна технологія у порівнянні зі звичайною фарбою, вона довговічніша. 

Йому було лише 39: на фронті від серцевого нападу помер боєць з Дніпропетровщини. Чоловік народився та жив у Запоріжжі, у юні роки переїхав до Криворіжжя, і цей край, наша Дніпропетровщина стала для нього рідним краєм.

Як у Дніпрі отримати антибіотики за рецептом та оплатити лікарням за послуги: відбулись зміни (Відео). Про це повинен знати кожен.