Погано красти в країні, що захлинається від крові. Мер Дніпра Філатов підтвердив, що йому намагалися дати рекордний хабар

Филатов

Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував затримання екс-нардепа та топ-чиновника "Укрбуду" Максима Микитася, який намагався дати йому рекордний хабар у 22 мільйони євро, повідомляє Gorsovet.

Звісно, ​​ви вже прочитали цю новину.

Так, підтверджую, це – правда.
Як особа процесуальна і під підпискою про конфіденційність, я не особливо вдаватимуся в деталі.
Розповім лише про свої мотиви.

1. Нечесно і погано красти в країні, що захлинається від крові.
2. Якщо ми хочемо, щоб нашим дітям і онукам дісталася успішна і справедлива держава, якою хочеться пишатися, то кожен із нас має докласти до цього особистих зусиль.
У тому числі, борючись із корупцією.
3. Я не брав і не беру участі у жодних оперативних "комбінаціях" правоохоронних органів.
Просто, коли мені запропонували хабар, то я спочатку витріщив очі від такого нахабства, а потім потопав у НАБУ, як цього прямо вимагає від чиновників закон "Про запобігання корупції".
4. Після цієї історії, сподіваюся, що всякі шахраї нарешті перестануть лізти до мене з непристойними пропозиціями, а деякі мої підлеглі все-таки зрозуміють, що якщо хтось прокрадеться, то я нікого не прикриватиму.
5. Окрім цього, тепер будь-яка політична та медійна падаль не зможе танцювати на моєму чесному імені, розповідаючи, що я краду на кіосках, цвинтарях та фарбуванні під'їздів.

І так.
Останнє.
Я багато грішив у цьому житті.
Але коли на Страшному Суді мене запитають, що я зробив правильного і, водночас, веселого, то з усмішкою я відповім: "Хлопчик Боря відмовився від найрекорднішого в Україні хабара у 22 мільйони вбитих єнотів. Хоча й дуже хотілося залишити її собі" Ггггггг:))

Я знаю точно, що Господь Бог має почуття гумору.
А Він точно знає, що в цьому житті, а особливо в тому, що буде після нього, нічого не вимірюється грішми.

филфил1фил2

Нагадаємо, мер Дніпра Філатов відреагував на падіння російського літака.