Помста за Нікополь. З'явилось фото наслідків нічної "бавовни" в окупованому Енергодарі

MyCollages - 2022-07-30T093814.989

Вночі 30 липня в окуполваному Енергодарі, з території якого загарбники щодня обстрілюють Никополь пролунали кілька вибухів, після чого розпочалася пожежа в самому центрі міста. Про це повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов, передає Gorsovet.

В ніч на 30 липня в Енергодарі було дуже гаряче в буквальному сенсі цього слова. В першому мікрорайоні, прямо перед готелем «ВП ЗАЕС» пролунало кілька вибухів, після чого здійнялася пожежа. Гасили іі із залученням спеціальної рятувальної техніки. Наразі відомо, що у повітря злетіло три одиниці військової техніки рф, яка перегороджувала під’їзд до готелю, - написав у телеграм-каналі Орлов.

За його даними, серед цивільних мешканців міста постраждалих немає.

энергодар

Але в будинках, розташованих неподалік, вибило вікна. Зараз навколо цієї нічної історії точиться багато домислів і вже на ранок вона обросла різними, подекуди фантазійними подробицями. Тому довіряємо тільки офіційним джерелам інформації та чекаємо на перевірені та достовірні подробиці щодо нічного "фейєрверку", - додав мер Енергодару.

орлов

Нагадаємо, останнім часом в Енергодарі "неприємності" у окупантів виникають майже щодня. Це сталось післі заклику українських розвідників до мешканців цього міста повідомляти інформацію про дислокацію окупантів та їхні пересування. До речі, до збору інформації для розвідки долучились й мешканці Нікопольського району, який розташований на протилежному березі Каховського водосховища та потерпає від ворожих обстрілів. Також вчора отримали "бавовну" окупанти у Василівському районі, що навпроти Нікополя.