Повня 12 серпня 2022: що чекає на кожного з нас

зод

Відомий український астролог Влад Росс розповів, як повня 12 серпня 2022 року змінить життя всіх знаків Зодіаку. За його словами, в цей день відбудеться певна переоцінка цінностей, повідомляє Gorsovet з посиланням на Главком.

За словами Росса, повня у Водолії натякає на те, що в найближчі два тижні варто задуматися про зміни в житті, про те, від чого слід позбутися, як стати вільніше і відчувати більший комфорт. Ця повня сприятиме звільненню мозку від нав'язливих тяжких думок, які забирають багато психічної енергії.

Також він додав, що в цей період багато хто може зважитися на розірвання шлюбу, якщо стосунки з партнером давно охололи. При цьому він закликав не робити ніяких операцій та інших хірургічних втручань два тижні після повні.

Як розповів астролог Влад Росс, повня, яка чекає нас за кілька днів, може принести втрати. І в ту ж чергу, повня зміцнить віру і допоможе зрозуміти справжні цінності. Зверніть увагу, вони не повинні бути нав'язані вам кимось, а бути вашими особистими. У серпні буде важливо шукати компроміс між особистими бажаннями і вимогами колективу. До такого компромісу буде прийти не так просто, можливо, має бути активна боротьба, бунтарство, революція.

Нагадаємо, раніше ми писали 

Окупанти замінували частину Запорізької АЕС та зберігають боєкомплект біля енергоблоку - джерела

У Дніпрі рух маршруток відновлять в повному обсязі: подробиці