Проженіть осінню хандру: Топ-5 фільмів, які піднімуть вам настрій

кино

Похмура погода та холоди легко можуть додати невеликого смутку. Саме для того, щоб не дати вам засумувати, Gorsovet зібрав для вас п'ять найкращих комедій, які змусять вас забути про поганий настрій.

1."Завжди кажи ТАК"

2-53

Головний герой цього фільму відмовлявся буквально від кожної пропозиції, доки не потрапив на лекцію, яка змінила все його життя. Після неї Карл, головний герой, взяв собі за правило відповідати "Так" на будь-яку пропозицію. До чого привело таке рішення, ви зможете дізнатися, подивившись цю кумедну комедію з Джимом Керрі у головній ролі.

2."Нестерпні боси"

06

Напевно, кожен хоч раз у житті, але зіткнувся з нестерпним начальством. Більшість воліє терпіти знущання з боку босів і зганяти злість на підлеглих або близьких. Але головні герої цього фільму вирішили піти зовсім іншим шляхом і влаштувати справжнє пекло для свого начальства. Практичні кожні пару хвилин у цьому фільмі є жарт, а гумор тут дуже різноманітний.

3."Mamma Mia!"

mammamia4

Чудовий мюзикл із незрівнянною Меріл Стріп у головній ролі – це те, що вам необхідно, якщо дощова осінь наштовхує вас на сумні думки. Фільм буквально перенесе вас до спекотної Греції, наповнить оптимізмом і відмінним настроєм і викличе бажання танцювати.

4."Чотири кімнати"

1313494485_efgipomso

Комедійний проект Еллісона Андерса, Олександра Рокуелла, Роберта Родрігеса та Квентіна Тарантіно просто вражає, скільки разів би ви його не переглядали. Це фільм про одну шалену ніч молодого портьє і про чотири кімнати, в які його за цю ніч покличуть.

5."Недоторканні/ 1+1"

42460027

Це одна з тих комедій, які залишають по собі приємне відчуття гармонії. Добрий і смішний фільм, що розповідає про простого хлопця з бідної родини, якого найняли доглядати багатого чоловіка з обмеженими можливостями.. По ходу того, що відбувається, ми спостерігаємо за тим, як дві абсолютно протилежні особи прив'язуються один до одного і між ними з'являється справжня міцна дружба.

Раніше ми повідомляли, як приготувати заливне з курки в мультиварці за рецептом шеф-кухаря Клопотенка