Пункт незламності у школі №85 Дніпра може прийняти до 400 чоловік

photo_2022-12-30_15-42-59

У Дніпрі в кожному районі міста розташовано пункти допомоги дніпрянам. Пункти незламності облаштовано коштом бюджету в комунальних підприємствах і в будівлях, що належать міськраді: райадміністраціях, терцентрах соцзахисту, школах, закладах позашкілля.

За завданням міського голови Бориса Філатова черговий по місту директор департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради, депутат Дніпровської міськради Артем Павлов проінспектував пункт, який знаходиться у КЗО «СЗШ 85» Дніпровської міськради, за адресою: вул. Західна, 1 у Новокодацькому районі, повідомляє Gorsovet.

photo_2022-12-30_15-43-05

В разі виникнення критичних ситуацій цей Пункт може прийняти до 400 чоловік. У ньому є опалення, запаси води, аптечка, працює генератор, завдяки якому можна зарядити гаджети, є дитячий куточок та спеціально обладнане місце для домашніх улюбленців. В разі потреби можна отримання домедичну допомогу та консультацію психолога. У найближчий час з’явиться вай-фай.

Городяни можуть дізнатися про адреси розташування найближчих Пунктів незламності за посиланням.

photo_2022-12-30_15-43-09

Нагадаємо, раніще ми писали, Мер Філатов встановив максимальний рівень матеріальної допомоги за пошкоджене під час російських атак житло

Міській голова Дніпра Борис Філатов привітав мешканців міста з Новим роком