Пункт незламності у школі №85 Дніпра може прийняти до 400 чоловік

У Дніпрі в кожному районі міста розташовано пункти допомоги дніпрянам. Пункти незламності облаштовано коштом бюджету в комунальних підприємствах і в будівлях, що належать міськраді: райадміністраціях, терцентрах соцзахисту, школах, закладах позашкілля.

За завданням міського голови Бориса Філатова черговий по місту директор департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради, депутат Дніпровської міськради Артем Павлов проінспектував пункт, який знаходиться у КЗО «СЗШ 85» Дніпровської міськради, за адресою: вул. Західна, 1 у Новокодацькому районі, повідомляє Gorsovet.

В разі виникнення критичних ситуацій цей Пункт може прийняти до 400 чоловік. У ньому є опалення, запаси води, аптечка, працює генератор, завдяки якому можна зарядити гаджети, є дитячий куточок та спеціально обладнане місце для домашніх улюбленців. В разі потреби можна отримання домедичну допомогу та консультацію психолога. У найближчий час з’явиться вай-фай.

Городяни можуть дізнатися про адреси розташування найближчих Пунктів незламності за посиланням.

Нагадаємо, раніще ми писали, Мер Філатов встановив максимальний рівень матеріальної допомоги за пошкоджене під час російських атак житло

Міській голова Дніпра Борис Філатов привітав мешканців міста з Новим роком