Роблять майже неможливе. Десантники бригади з Дніпропетровщини тримають Луганський напрямок

дес2

Бійці 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади з Дніпропетровщини, які зараз тримають позиції на Луганщині, роблять майже неможливе. Про це розповів 22-рячний кулеметник Олександр, передає Gorsovet.

"Зеленка" зійшла, противнику досить добре видно будь-які переміщення як піхоти, так і техніки, але ми настільки стрімко, можна сказати зухвало , вриваємося на передові позиції ворога та даємо бій, що в них не залишається жодного шансу протистояти нам, - каже десантник Олександр.

Йому лише 22, хлопець разом зі своїми побратимами зухвало знищує російсько-окупаційні війська, крок за кроком звільняючи рідні землі. Олександр родом з Херсонщини, але останні роки жив у Запоріжській області і попри молодий вік, вже встиг розпочати власний бізнес. Та війна змінила не тільки його плани, а й життя.

Я на власні очі бачив усі безчинства «асвабадітєлєй». Вони ввірвалися у наше місто, грабували, ґвалтували жінок, вбивали мирних людей лише за те, що вони мали рідних чи знайомих у ЗСУ, - пригадує життя в окупації Олександр.

Він зміг виїхати на підконтрольну Україні територію і відразу вступив до лав Збройних Сил України, приєднавшись до легендарної Січеславської бригади. Зараз Сашко кулеметник і в нього досить відповідальні завдання.

десдес1

Нагадаємо, Дніпровська тероборона показала роботу свого снайпера.