Робота відомого художника-аніматора з Дніпра увійшла до фільму про путіна, який покажуть у Львові

фото Лиськова

Фестиваль ігрового та анімаційного короткого метру проходитиме у Львові 15-18 грудня. Робота дніпровського художника Микити Лиськова увішла в анімаційну збірку під назвою «Путлер капут!» Про це пише Gorsovet з посиланням  на сторінку автора у Фейсбук

путлер капут

Микита Лиськов із початку російської агресії зорієнтував свою творчість у напрямку боротьби із ворогом. Бо мистецтво, вважає Микита, теж зброя. Слоган цьогорічного львівського фестивалю анімації  WIZ-ART: ІМПЕРІЇ ВПАДУТЬ.

афіша фесту

Фестиваль є майданчиком однодумців. Фільм «Путлер Капут» створений  цього року аніматорами зі всього світу. Це своєрідний колаж з творів виконаних у різних техніках, але з єдиним меседжем, бо у кожному - варіант смерті  російського диктатора.

Дніпрянам  також відома  анімайційна стрічка Микити Лиськова «Кохання». Твір присвячений  саме Дніпру, У ньому можна побачити знайомі вулиці й навіть напис на мурах «Печник» Зміст мультфільму іронічний. Мало хто не посміхнеться, передивляючись його.

Твір «Кохання» створений у 2019 році зібрав багато головних призів на міжнародних фестивалях анімації. Техніку й гумор Микити Лиськова оцінили високі журі у різних країнах. Але зараз не час призів, нині час усвідомлення свого місця та місця творчості в історії країни, вважає Микита Лиськов.

В цьому році я отримав розуміння себе, своєї країни.
Хочеться щоб цей важкий рік скоріше минув. Впевнений, що в наступному році нас чекає остаточна перемога, звільнення територій та руйнація росії, - каже Микита Лиськов

Раніше ми писали про нову поштову марку "Зброя Перемоги"