Роман Загинайло з Дніпропетровщини загинув Героєм

роме

Червоногригорівська громада Нікопольщини Дніпропетровської області знову в скорботі… Він йшов на палаючий схід молодим… Саме таким, молодим та мужнім ми назавжди запам’ятаємо Загинайла Романа Васильовича, 1976 року народження, передає Горсовет.

Ще під час антитерористичної операції на сході, яка розпочалась в 2014 році, він давав гідну відсіч ворогам! Так і цього разу, з самих перших днів війни в лютому, не вагаючись став на захист нас та територіальної цілісності нашої держави. Але так розпорядилася несправедливо доля, що Рома закінчив життєвий шлях в бою. В званні молодшого сержанта, в складі парашутно-десантного батальйону, вірний військовій присязі.

У бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 17 червня 2022 року від отриманих поранень не сумісних з життям під час участі в бойових діях за забезпечення здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії, в одному з населених пунктів Донецької області.

Згадка про героя буде передана наступним поколінням, а ми з вами будемо завжди тримати його образ в своїх думках, образ воїна, чоловіка, захисника…

Бракує слів, щоб передати всі ті емоції, які клекочуть в серцях рідних та друзів, але ми віримо, що ця гірка втрата не була даремною і він десь згори побачить перемогу та посміхнеться.

А ми йому за це низько вклоняємося, бо ціною нашого спокійного життя стало його власне. Виконком Червоногригорівської селищної ради та депутатський корпус, висловлює глибокі співчуття рідним та близьким, - написано в повідомленні Червоногригорівськоїа об’єднаної територіальної громади.
 

Редакція сайта Горсовет висловлює щирі співчуття рідним та близьким Романа Загинайла.

Нагадаємо, раніше ми писали Мер Кам`янського звернувся до мешканців міста з важливою інформацією: з`явились подробиці