Що несе нам черговий повний місяць, який прийде вже вранці четверга

повня

Повний місяць, який прийде до нас 8 грудня о 6:09 ранку за київським часом, буде знаковим, вважають астрологи. Відбудеться ця космічна подія у четвер, який за класичною зіркою Магів управляється планетою Юпітер. Його називають ще планетою соціального успіху та досягнень, повідомляє Gorsovet.

Повний місяць - це важлива серединна точка між двома послідовними новолуннями. Середина шляху. Або результат того, що створювалося нами на початку місячного циклу. Отже, 24 листопада, стався минулий молодик, 8 грудня - ми проживемо повний місяць, а наступний молодик буде - 23 грудня.

Всі ці космічні місячно-сонячні ритми проходять зараз на тлі періоду ретроградного Марса, який задкує за градусами знака Близнюків. Марс – це воля, активність та дія. А в період своєї ретроградності Марс звертає нашу увагу на перегляд своїх цілей, дій та досягнень. А на це потрібен час, - розповідає астропсихолог Олена Осипенко.

За її словами, повномісячні дні - а це 8 грудня плюс-мінус день -  найскладніші дні для людської психіки. Емоційні переживання можуть досягати апогею, тому може розумітися тиск, що особливо небезпечно для людей з проблемами серцево-судинної системи.

Вже з другої половини 7 грудня розпочнеться складна 15-та місячна доба, яка закінчиться лише у другій половині 8 грудня. Це час великої емоційної напруги. І основна спокуса цього місячного дня - відчуття влади над людьми. Дуже важливо не піддаватися слабкостям та провокаціям, а спостерігати за собою та контролювати свою нетерпимість та егоїзм. Краще постаратися виявити терпіння, смирення та миролюбність, - радить астропсихолог.

Детальніше про повню 8 грудня - у відео.

Нагадаємо, дніпровський художник пише пророчі картини.