Що несуть Україні Стефан зі Стефанією. Яку погоду чекати Дніпру на початку нового тижня

осень

У понеділок, 26 вересня, Україна опиниться між двома атмосферними утвореннями - антициклоном Стефаном над східним Чорномор`ям та циклоном Стефанією над Скандинавією. В Україні очікуються періодичні дощі та підвищення температи повітря, повідомляє Gorsovet.

Нам завтра будуть ближчі та природніші західні тенденції та й ім'я Стефанія для всіх українців особливе - тому 26-го вересня атмосферні фронти зумовлять у більшості областей періодичні дощі. У південній частині понеділок буде сухим. Вітер в Україні завтра очікується південно-західним, невеликим або помірним. Про градуси приємніше почати з півдня. 26-го вересня у південній частині України та на сході максимальна температура повітря досягатиме +19+24 градусів. На решті території впродовж дня передбачається +13+18 градусів, - прогнозує синоатик Наталка Діденко.

За її даними, на наступному тижні на півдні, сході та місцямі у центрі України очікується дуже тепла погода, до +20+25, а часом і до +27 градусів.

На півночі та заході буде свіжіше, проте без якихось відчутних холодів. А ось дощі періодичні випадатимуть - стежте за новими прогнозами.
А поки що гуляємо, робимо щось хороше, вчимося новому й корисному і спілкуємося з тими, хто нас розуміє, - радить синоптик.

За даними Укргідрометцентру, понеділок на Дніпропетровщині буде сонячним, без істотних опадів. Вночі +7-9, вдень +15-17.

У вівторок та середу  - дощ. Вночі +11-13, вдень +19-21.

погпог2пог3

Нагадаємо, завтра Юпітер максимально наблизиться до Землі. Як спостерігати та що цікавого можна побачити.