Сховався під матрацом в багажному відділенні мікроавтобуса: виїхати до Польщі молодику не вдалося

0b8c44274c2d2210e28972e82d02390e

Сьогодні вранці, 13 травня, у пункті пропуску "Шегині" прикордонники Львівського загону виявили чоловіка призовного віку, який намагався нелегально перетнути кордон, щоб потрапити до Польщі. Для цього він обладнав схованку під матрацом в багажному відділенні мікроавтобуса.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі, передає Горсовет.

 Водій мікроавтобуса, в якому їхав викритий чоловік надав на перевірку контрольний талон, у якому було зазначено вісьмох пасажирів. Однак на паспортний контроль прибув водій і семеро пасажирів.

207125e864f9472efc85b5b57ffe8ced

Мікроавтобус виявився дуже зручним, тож молодому чоловікові не склало труднощів переміститись з пасажирського сидіння до багажного відділення та зануритись між сумками та валізами, ще й прикритись смугастим матрацом. У такий спосіб українець намагався сховатися від контролю та потрапити до Польщі, адже законних підстав для виїзду за кордон у чоловіка призовного віку не було", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що молодика через кордон не пропустили та притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП. Стосовно перевізника прикордонники Львівського загону направили повідомлення до Нацполіції, в його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Раніше ми повідомляли, Командиру легендарної артбригади Роману Качуру присвоєно звання Героя України (Фото).