Сьогодні ворог обстріляв Дніпропетровщину. Лукашук про те, як минає 109 доба

лукашук

Голова облради Микола Лукашук відзвітував про ситуацію на Дніпропетровщині та розповів про те, що сьогодні в одній з громад сталася страшна трагедія. В результаті обстрілу загинула жінка, повідомляє Горсовет. 

 

20:30.
Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 109 доба добігає кінця.

росія продовжує вбивати українців.
Під час сьогоднішнього обстрілу російськими окупаційними військами Покровської громади, що у Синельниківському районі, сучасний касетний боєприпас прилетів на територію приватного будинку. Жінка, яка була всередині будівлі, загинула. 

Щирі співчуття рідним та близьким загиблої.

Також сьогодні знову постраждав Криворізький район: з «Ураганів» окупанти обстріляли паркову зону в Зеленодольську, внаслідок чого виникла пожежа. Минулося без жертв.

Окрім цього, поцілили по Великій Костромці. На щастя, теж без постраждалих.

В інших районах області ворожих обстрілів не зафіксовано. 

В чому різниця між рф та Україною? Для нас людське життя – найвища цінність. Для них людське життя – це порожнє місце. Заради того, щоб задовольнити імперські амбіції одного хворого диктатора, вони готові на все. Готові нести смерть і розруху.

Але наші героїчні ЗСУ нещадно б‘ють окупантів. Наприклад, сьогодні з реактивної та ствольної артилерії ворог завдав удари по населеним пунктам Херсонщини, які межують з Дніпропетровщиною. Як я вже повідомив вище, дісталося і Криворізькому району. Втім окупанти отримали від наших захисників «по зубах» і відступили.

Херсонська, Запорізька та інші області зараз потерпають від окупантів. Але всі регіони обов’язково будуть звільнені. Можливо, не так швидко, як нам того хотілося б. Однак хто б там що не казав – синьо-жовтий стяг обов’язково майорітиме в кожному куточку нашої неподільної України.

Нічого в окупантів не вийде. Ми переможемо цей російський морок.

Мирної ночі всім українцям, - написав у повідомленні Микола Лукашук.

Раніше ми писали Запустили новий поїзд із Дніпра до Польщі: зручний розклад, ціна квитка  У Дніпрі медики без вихідних та перерв рятують поранених військових (Відео)