У Дніпрі медики без вихідних та перерв рятують поранених військових (Відео)

меди

Медики Дніпра цілодобово рятують життя. Без вихідних та перерв. Люди, які під час війни, перетворилися на справжніх героїв – це медичні працівники. У них свій фронт у білих халатах, адже в лікарні нашого обласного центру щоденно потрапляють сотні поранених військовослужбовців та цивільних. Медики Дніпра самовіддано борються за життя кожного пацієнта, тримаючи оборону. Про це повідомляє Горсовет з посиланням Дніпро TV. 

24 лютого ми прийняли рішення, що будемо максимально допомагати нашим Збройним силам України. Ми розуміємо, шо там дуже жарко, але ми незламні. Вони приходять із сяючими очима, вони дуже хвилюються за нашу неньку-Україну, - розповів хірург Сергій.

Хірурги рятують десятки військовослужбовців і цивільних щодня. Неврологи працюють з паралічами та специфічними патологіями. 

Як розповіла невролог Дар`я, їй запам`ятався один пацієнт з паралічем в правій руці. 

Коли йому запропонували продовжити лікування на базі реабілітаційного центру, і доки не повертатись до своїх військових обов`язків, він дуже суперечливо до цьго віднісся. Чоловік сказав, поки може дотягуватись до курка донією рукою, то буде це робити до останнього. 

Нагадаємо, раніше ми писали «Я специально не буду разговаривать на украинском»: у Львові провчили переселенку з Дніпропетровщини (Відео)  Офіційно: де на Дніпропетровщині небезпечено гуляти парками та набережною