У Дніпрі напередодні Нового року італійський політик Джованні Кесслер зустрівся з дітьми-переселенцями

кес1

У четвер, 29 грудня, до Дніпра завітав незвичайний гість - видатний італійський держслужбовець і політик Джованні Кесслер, якого вважають "безстрашним борцем із сицилійською мафією". Про це повідомляє Gorsovet.

Незважаючи на довготривалість тривоги, пан Кесслер із помічниками сміливо приїхав із благодійною місією: привітати дітей-переселенців з прийдешніми святами. У своєму вітанні він також виказав співчуття незламним українцям з приводу важких часів, які ми переживаємо, та шану від народу Італії. 

Дітлахи, які прибули із Волновахи, Лисичанська, Бахмута, Енергодара, були надзвичайно раді подарункам! Кожний з них отримав гуманітарний пакунок з новим теплим одягом.  А ще й повеселилися, і пограли, і потанцювали навколо ялинки разом із Святим Миколаєм і чорним кроликом - символом Нового року.

Батьки ж та організатори заходу подякували пану Кесслеру, а наприкінці навіть  заспівали разом з іноземними гостями народну італійську пісню Bella ciao - старий гімн партизан, що боролися з фашистським режимом у роки Другої світової. Такий спільний досвід неймовірно об'єднує!

кескес2кес3

Нагадаємо, у Дніпрі після ворожої атаки відновили роботу всієї критичної інфраструктури.