У Дніпрі магазин напівфарикатів потрапив у гучний скандал (Фото)

варен

У Дніпрі мешканка Лівого берега в групі Райончик розповіла неприємну історію, яка з нею трапилась. За словами Надії, вона купила вареники в одному з магазинів напівфабрикатів, щоправда, вдома замість смачної вечері на неї чекало розчарування, повідомляє Gorsovet. Вона застерігає тутешніх мешканців, аби вони не повторювали її помилки, та закликає виробника та власника цієї торгової точки зробити висновки і не засмучувати покупців. 

Вчора навпроти "Млина" зайшла в магазичик напівфабрикатів, не "Еліка", а який знаходиться поруч. Скажу чесно, була в шоці від цін звичайно, але вирішила взяти спробувати вареники з картоплею. На вигляд симпатичні, запитала у дівчат, чи не розвалюються.

Вони сказали, що класні, беріть. Здається 68 гривень за кілограм. 

Увечері мало того, що я варила їх довго, вони розвалюються. І до кінця так вони так і не зварились, бо тісто дуже товсте, а начинки практично немає, та ще й не смачна! Так що не беріть там вареники, бо після варіння ще й смажити треба!, - розповіла про невдалу покупку Надія.  

Під постом Надії швидко мешканці цього житлового масива почали писати різні коментарі.

мп

Хтось казав, нічого дивного, мовляв, якби сама наліпила вареників, то й горя б не знала. Але й були люди, які розповіли про своє незадоволення цим магазином та напівфабрикатами, які тут продаються. 

зол

авт  

Люди платять за продукцію, яка стоїть недешево, і вона повинна бути якісною, - звертаються до виробника та власника магазину покупці. 

бл

Нагадаємо, раніше  ми писали

У Дніпрі великий супермаркет потрапив у гучний скандал (Фото)

Йому б ще жити і жити: у бою на межі з Дніпропетровщиною загинув солдат з Жовтих Вод