У Дніпрі суд випустив на волю спільників Наріка, які жорстоко побили військового

«Голос» Нарика клевещет на Днепр - СМИ

Апеляційний суд Дніпропетровської області відпустив на волю ще двох підозрюваних, які побили офіцера ЗСУ серед білого дня на АЗС. Це сталось через дев'ять днів після того, як на волю вийшов ще один причетний до побиття військового кримінальний авторитет з Павлограда Артур Матраницький на прізвисько Мальоля. Його називають "смотрящім" Олександра Петровського (Нарика), який у перші дні війни втік за кордон. Про це повідомляє  Gorsovet з посиланням на Дніпро Оперативний.

Затримання кримінального авторитету було чи не найбільш обговорюваною подією березня цього року. Мальоля та ще двоє злочинців були впіймані силовиками після того, як вони побили на заправці ОККО керівника ТрО, який завадив їм незаконно провезти через блокпост зброю та боєприпаси.

Красногвардійський районний суд Дніпра затвердив угоду про визнання вини та призначив Мальолі покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним строком на 3 роки.

Нагадаємо, Олександр Петровський (Нарік) у перші дні війни в Україні втік за кордон. Подейкують, що навіть у жіночому одязі. Раніше ми писали про те, що у Відні братва Наріка влаштувала жорстоку бійку, після якої місцеві політики закликали відправити українців додому. Тим часом австрійські журналісти сумніваються, що українське МВС співпрацюватиме з поліцією Австрії щодо скандалу з дніпровською братвою у Відні.