У Дніпрі в одному з будинків на проспекті Богдана Хмельницького замінили електропроводку. Відео

Условия жизни становятся лучше: в Днепре заменяют провода и щитовые в многоквартирном доме

У Дніпрі проблеми з електропроводкою в булинку на проспекті Богдана Хмельницького, 126 А з'явилися майже чверть століття тому, одразу після побудови багатоповерхівки. Комунальники виправили це і провели роботи із заміни електропроводки.

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на "Дніпро Оперативний".

Мешканці будинку розповіди, що дроти були оголені, були постійні перепади напруги через що користуватися електроприладами було небезпечно. Більше того – існувала загроза, що люди залишаться повністю без світла.

Тому вони звернулися до адміністрації Шевченківського району Дніпра та депутата міської ради Євгена Кривошеєва. Проблему швидко вирішили. Комунікації було замінено на нові.

В цьому будинку по Богдана Хмельницького, 126А, були звернення мешканців з приводу електропостачання. Вони зверталися до нас, зверталися до свого депутата Євгена Кривошеєва. І ми, об’єднавши зусилля, провели роботи по заміні проводки», - розповів голова адміністрації Шевченківського району Олег Дудкін.

Мешканці багатоповерхівки задоволені якістю виконаних робіт. Новий кабель було проведено через підвал, на нього перепідключено всі квартири. 

Докладніше - в сюжеті:

Раніше ми писали, Безперебійна робота в умовах блекауту: провідні лікарні Дніпра забезпечені генераторами.

Збережи своє життя: звернись до психологів ТАПС. Відео