У Дніпрі з`явилось світло там, де його раніше майже не було (Фото)

осве1

Комунальне підприємство «Міськсвітло» продовжує проводити модернізацію зовнішнього освітлення у Дніпрі. Цього разу роботи виконували на одній із бульварних частин ж/м Перемога. Там комунальники встановили 66 оцинкованих металевих опор та 90 кронштейнів і змонтували 86 світлодіодних світильників. А також провели близько 1,5 км кабельної мережі, повідомляє  Gorsovet.

осве2

За даною локацією було багато заявок від мешканців Дніпра, тож ми поставили цю адресу на чергу. Раніше тут освітлення майже не було – лише маленька частина вулиці, де стояло 15 стовпів з освітленням, і ті у незадовільному стані.

Наразі наше підприємство продовжує працювати в звичайному режимі. Основна наша робота на сьогодні це обслуговування мереж, які в нас на балансі. Крім цього, з початком повномасштабної війни ми вже встановили близько 757 світильників та майже 30 км мережі, – зазначив начальник ВТВ КП «Міськсвітло» ДМР Андрій Кравець.

све

ма

май

Нагадаємо, раніше ми писали 

У Дніпрі пішов з життя легендарний тренер. Після важкої та тривалої хвороби на 82-му році пішла з життя чудова людина, профі, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України та СРСР з боксу, Людина легенда, Сергій Макарович Авдієвський

Аварійне відключення води 29 липня: адреси. Які вулиці та будинки у місті залишились без води і коли відновлять водопостачання, 

За кермом був "мажор": смертельна аварія в Запоріжжі, натовп людей голими руками зупинив винуватця