У Херсоні разом з колаборантом та колишнім "слугою народу" Ковальовим загинула його дівчина

ковалев

Слідчий комітет російської федерації підтвердив факт загибелі у Херсоні нардепа Олексія Ковальова, який втік на окуповану територію ще у квітні та відкрито заявив про співпрацю із загарбниками, повідомляє Gorsovet.

За даними слідкома рф, Ковальов загинув від вогнепального поранення. Також підтверджують смерть дівчини нардепа.

За попередніми даними, внаслідок отриманого вогнепального поранення помер "заступник голови військово-цивільної адміністрації Херсонської області із сільського господарства" Олексій Ковальов. Напад було скоєно за місцем його проживання 28 серпня 2022 року. Жертвою зловмисників також стала дівчина, яка проживала разом із загиблим чоловіком, - йдеться у повідомленні слідкома.

Відомо, що Олексій Ковальов - відомий багатий херсонський аграрій, який пройшов до парламенту від "Слуги народу". Після захоплення Херсонської області він почав співпрацювати з окупантими та налагодив постачання своєї продукції до росії через Крим. 

Нагадаємо, у "Слузі народу" лише за два місяці відреагували на дії свого однопартійця Олексія Ковальова, який ще на початку квітня раптово поїхав на окуповану частину Херсонської області, де знаходиться не лише його округ, а й бізнес.