У Мелітополі пролунав потужний вибух: підірвали колаборанта

photo_2022-09-18_21-42-25

В Мелітополі спрацювала вибухівка прямо у центрі міста - в одному з дворів на вулиці Ярослава Мудрого. Як повідомляють місцеві джерела, підірвали машину зрадника, колишнього українського поліцейського Дениса Стефанкова, повідомляє Gorsovet.

Колаборант перейшов до «правоохоронних структур» окупантів, очолював відділ швидкого реагування. Відповідав за допити полонених.

На фото він з іншим зрадником Данилом Рапаєвим.

photo_2022-09-18_21-42-21

photo_2022-09-18_21-44-02

Вибух у центрі міста підтвердив міський голова мелітополя Іван Федоров.

За його словами, це,ймовірно, результат зачистки ФСБ.

За попередніми даними, в ході "розбірок" вони хотіли усунути одного з колаборантів-поліцейських - так званого "начальника ГБР народної міліції".
.
Денис Стефанков є одним з 118 зрадників-поліцейських, щодо яких ми готували арешт на все належне їм нерухоме та рухоме майно/
.
Всім, хто зрадив Україну, має бути зрозуміло: ви не потрібні росії. Після того, як вас використають, ви перетворитесь на витратний  матеріал", - нагадав Федоров.

Колаборант лишився живим, поки що.

Нагадаємо, днями в окупованному Бердянську (Запорізька область) вбито "заступника голови з ЖКГ" Олега Бойка та його дружину Людмилу, яка очолювала "міський територіальний виборчком" з проведення "референдуму" про вступ регіону до рф.

А 6 вересня від отриманих під час вибуху поранень загинув "комендант" окупованого Бердянську.

У Херсоні разом з колаборантом та колишнім "слугою народу" Ковальовим загинула його дівчина.

«По заслугам» отримав і один з очільників виборчого штабу «єдиної рассєї» в Мелітополі — керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак.