У найближчий час ворог може вдарити по України "Кинджалами"

кинжал

Окупанти мають намір "відповісти" на сьогоднішні вибухи на кримському аеродромі та вдарити по адміністративних будівлях України. Про це повідомив командувач Української добровольчої армії, народний депутат восьмого скликання Дмитро Ярош, повідомляє Gorsovet.

Згідно оперативної інформації, рашистські окупанти, у відповідь на удар по їхньому військовому аеродрому в загарбаному Криму, мають намір, в найближчий час, нанести удари ракетами “Кинджал” по адміністративних об’єктах України. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Вистоїмо і переможемо! Слава Україні! - написав Ярош у соцмережі.

ярош

Нагадаємо, сьогодні в Криму пролунали щонайменше сім вибухів. Це не на жарт перелякало відпочиваючих, які терміново почали залишати курорти Крима. Внаслідок вібухів на аеродромі в Криму, де базується авіаполк рф, є загиблий.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук також закликав мешканців дніпропетровщини не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Як повідомлялось, з початку війні 24 лютого 2022 року зафіксовано лише декілька бойових застосувань ракет "Кинджал". Ворог намагається використовувати їх лише по надзвичайно важливих цілях. У неділю такими ракетами вдарили по військовим об'єктам на Вінничині. Вмбухи пролунали до оголошення повітряної тривоги. 

Як повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ, тактико-технічні характеристики цієї ракети не дозволяють існуючим в Збройних Силах України засобам протиповітряної оборони ефективно виявляти та знищувати її.