У селі під Дніпром діти намагалися згасити пожежу та опинилися у лікарні

пожар

У селі Петриківського району Дніпропетровщини ледь не сталося найстрашніше. В одному з будинків спалахнула пожежа, коли вдома були лише двоє дітей. Вони кинулися самостійно гасити вогонь, повідомляє Gorsovet.

Спроба обігріти хату іноді закінчується бідою, та ще коли діти залишаються дома самі. Вчора о 14:32 надійшов виклик до ЦОД, що в Петриківському районі, в хаті, де знаходились двоє неповнолітніх дітей, сталася пожежа. Бригада Петриківської підстанції Кам’янської станції обласного центру ЕМД та МК (генеральний директор Радій Шевченко) у складі фельдшера Одновол Сергія і водія Полтавського Анатолія прибула на місце виклику і виявилось, що в хаті із печі випав жар і запалала підстілка на полу. Діти почали самостійно гасити пожежу, потім допомагали сусіди і до приїзду працівників ДСНС пожежу ліквідували, - розповіла медик швидкої допомоги Лариса Биданцева.

За її даними, 11-річний хлопчик отримав опіки обличчя і верхніх кінцівок та отруєння продуктами горіння. Отруїлася й 9-річна дівчинка. Дітям надали екстрену медичну допомогу, яка продовжувала надаватись під час транспортування. 

скор

дети

Нагадаємо, у поліції розповіли, чому у Шевченківському районі Дніпра знижається злочинність.