В Дніпрі діти відомого фотокора продають дорогу для себе річ, щоб допомогти ЗСУ

MyCollages - 2022-06-19T105634.999

Діти відомого в Дніпрі фотокора м відеооператора Сергія Вольського, який минулого року помер від наслідків коронавірусу, вирішили продати дорогу для себе річ, щоб хоч якось допомогти ЗСУ. Про це повідомляє Горсовет.

13-річна Софія та 8-річний Матвій вирішили розлучитися з листівкою, на якій залишив свій автограф легендарний український музикант Кузьма Скрябін, який трагічно загинув сім років тому. Ця листівка належала батьку дітей й була пам'яттю про нього. Софія та Матвій довго міркували над цим кроком, та все ж вирішили заробити хоч трохи грошей для ЗСУ, адже діти мріють про те, щоб війна скоріше закінчилась й намагаються внести свій вклад у наближення нашої Перемоги.

Цю світлину Андрій Кузьменко (Скрябін) підписав для Сергія Вольського на прес конференції, на одному з виступів у Дніпрі. Нажаль ні одного, ні другого вже немає з нами. Але вони обидва були ще ті бендерівці:)! Ця світлина належить моїм дітям, та вони залюбки згодилися продати її, та отримані кошти повністю передати у ЗСУ! - написала у соцмережі мати дитей Надія Вольська.

воль1воль2воль

Нагадаємо, 12-річна дніпрянка віддала всі отримані на день народження подарунки на допомогу ЗСУ.