В них - "баби ще нарожають", а в нас - братерство. Десантник бригади з Дніпропетровщини пояснив різніцю

MyCollages - 2022-08-31T151024.800

Батько п'ятьох дітей та у цивільному житті будівельник, а зараз десантник 25-ї Січеславської бригади Володимир з перших днів війни на передовій. У нього вже був бойовий досвід саме у російсько-українській війні, тому не було жодних вагань. Взяв рюкзак - і вперед на передову, повідомляє Gorsovet.

По нам летіли "гради", міни, я навіть не можу сказати що і скільки, але ми виконували свою роботу - розгортали зв'язок для підрозділу, який вже третю добу відбивав атаки ворога. Наші десантники це щось неймовірне - сталеві хлопці. Щоб прорвати оборону, росіяни кинули колону важкої техніки та безліч піхоти. Бої були жорсткі. Наші маневруючи, палили все що їхало у наш бік: танки, "БМП", "БТР"...Три безкінечно довгі доби, безліч спроб наступу, нескінченні артобстріли, але хлопці вистояти, відбили, зупинили, - розповідає Володимир.

Він вважає, що тактика противника не змінилася з часів Другої світової війни - українських бійців у буквальному сенсі закидували трупами російської піхоти, якої було разів в 10 більше ніж десантників.

Щойно вибили сотню наступаючих, а слідом знову ж сотня ... Вони воюють кількістю, а не якістю, а ми ж навпаки, застосовуємо хитрість та кмітливість, бо немає нічого дорожчого за життя. В них "баби ще нарожають", а в нас - братерство, - каже Володимир.

Він додає, що його підрозділ - одна велика десантна родина, у якій служать багато цікавих людей.

І хоч кожен має свою життєву історію, але об'єднанні ми спільною метою і це ПЕРЕМОГА! - каже Володимир.

Нагадаємо, британська розвідка проаналізувала події на південному напрямку фронту.