В Одессе и области введен продленный комендантский час

важное

Внимание! В Одессе и области введен продленный комендантский час. По решению начальника Одесской ОВА Максима Марченко, на территории Одессы и Одесской области введен комендантский час с 22:00 8 мая 2022 года до 05:00 10 мая 2022 года, передает Горсовет.

По информации ОК "ЮГ", запрещено пребывание людей в указанный период времени на улицах и других общественных местах без спецпропусков и удостоверений.

09 мая будет остановлена работа ж/д вокзала Одессы, автостанций и автовокзалов, по всей Одесской области. В том числе не будут работать пригородные и междугородные автобусные маршруты на территории области.

Без изменений будут работать предприятия и организации критической инфраструктуры – скорая помощь, ГСЧС и т.д. Больницы и аптеки работают в штатном режиме.

Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, на території міста Одеса та Одеської області запроваджено комендантську годину з 22 години 00 хвилин 8 травня 2022 року до 05 годин 00 хвилин 10 травня 2022 року.
  Заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

РОБОТА ТРАНСПОРТУ
* 9 травня буде зупинена робота залізничного вокзалу Одеси та автостанцій і автовокзалів розташованих на території Одеси та Одеської області.
* Не працюватимуть приміські та міжміські автобусні маршрути на території Одеської області.
* В місті Одеса буде забезпечено чергування рухомого складу
КП «Одесміськелектротранс» на основних маршрутах міста.
* Переміщення пішки, громадським та особистим транспортом – обмежується та дозволяється лише за наявності документів, що засвідчують необхідність такого переміщення (направлення на лікування, посвідчення про відрядження, посвідчення працівника підприємства безперервного циклу тощо).

 РОБОТА ПІДПРИЄМСТВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ

* Без змін в місті Одеса та Одеській області працюватимуть підприємства та організації критичної інфраструктури – швидка допомога, ДСНС, тощо.
* Лікарні та аптеки працюють в штатному режимі.
* Забороняється робота та відвідування ринків, закладів громадського харчування, кафе, ресторанів, торгівельно-розважальних закладів, парків відпочинку, спортивних закладів, магазинів, торгових точок та АЗС.
* Дозволяється проведення весняних польових робіт, вигул та випас домашніх тварин та худоби (за наявності не більше трьох супроводжуючих людей), а також дозволено переміщення для забезпечення заходів щодо забезпечення їжею та лікування тварин.
* Проведення запланованих поховань та пов’язаних з ними ритуальних заходів дозволяється за наявності мінімально необхідної кількості присутніх (близькі родичі та друзі).
* Вигул собак дозволяється поблизу будинку, не віддаляючись від місця проживання, з максимально коротким часом прогулянки. При собі мати документи, що засвідчують особу.

Ще раз наголошуємо комендантську годину запроваджено на території міста Одеса та Одеської області з 22 години 00 хвилин 8 травня 2022 року до 05 годин 00 хвилин 10 травня 2022 року.
  Одеська обласна військова адміністрація звертається з проханням до одеситів та мешканців області з розумінням поставитися до введених обмежень та не порушувати їх. Такі заходи необхідні, в першу чергу, задля Вашої безпеки, що тим самим збереже Ваше життя, бо наслідки можуть бути фатальними!

Напомним, ранее мы писали Теперь будет тяжко: в Пологах оккупанты разграбили один из самых крупных заводов в Европе  В оккупированном Токмаке умер мэр  В Запорожье вводят длинный комендантский час