Вдома залишилися дружина, донька, мати: у бою поліг Сергій Маковійчук з Дніпропетровщини

за

12 липня від отриманих поранень не сумісних з життям під час участі у бойових діях по обороні нашої Держави та відсічі і стримуванні збройної агресії на Курахівському напрямку Донецької області загинув старший солдат Сергій Маковійчук. Про це передає Горсовет з посиланням на пост міського голови Кам`янського Андрія Білоусова.

за1

Сергій Маковійчук народився 23 червня 1984 року у місті Дніпродзержинськ. Закінчив ПТУ № 22 в 2002 році. Проходив строкову військову службу з 2002 по 2003 рік. Працював на ДМК та ДКХЗ. Призваний по мобілізації 19.04.2022р. 

У нього залишилася дружина, донька, мати. 

Доземний уклін воїну-захиснику! 
Вічна пам’ять і слава Герою! 

Від імені усієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати, - написав у повідомленні міський голова Кам`янського Білоусов.

Панахида відбудеться 16 липня о 13:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. С. Слісаренка, 34). 

Поховають Героя на кладовищі с. Куліші Петриківської ОТГ о14:00 годині.

Нагадаємо, раніше ми писали На Дніпропетровщині знайшли величезну воронку від ворожої ракети (Фото) Діаметр вирви 5,5 метрів, глибина - 5 метрів. Поряд лежали безпечні ракетні уламки. На щастя, люди не постраждали. 

Знав 4 іноземні мови, мав власну школу в Китаї: у бою за Україну загинув Ярослав Ященко з Дніпропетровщини. Вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищав та захищає нашу державу від російського окупанта.