Від премʼєра я від початку війни нічого не чув і не бачив. Мер Києва Кличко заявив про відсутність діалогу з Шмигалем

клич

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що під час війни в Україні у нього абсолютно відсутній діалог з Кабміном, повідомляє Gorsovet з посиланням на видання Бабель.

Від премʼєра я від початку війни нічого не чув і не бачив. Телефонував йому багато разів, навіть sms писав. Але бажання чи зацікавленості спілкуватися не побачив. Добре… Якщо нам не допомагають, тоді ми робимо все для того, щоб вирішити питання самостійно. І поки що в нас виходить.

За його словами, він зустрічається майже з усіма міністрами, коли потрібно.

З премʼєр-міністром намагався багато разів. В ОП я спілкуюся з представником, який відповідальний за регіональну політику, Кирилом Тимошенко. І все, - додав Кличко.

Також він пояснив,  чому, на його погляд, у центральної влади така слабка комунікація з мером Києва під час війни.

Я намагаюся вийти на звʼязок у двох випадках: коли Києву потрібна допомога і коли Київ може надати допомогу. Якщо на звʼязок ніхто не виходить, чи вони не можуть надати допомогу, чи наша допомога не потрібна, я використовую всі свої важелі і можливості. Якщо не прямо, то в обхід все робимо.

Нагадаємо, мер Києва Кличко пояснив, чому став на захист Корбана. Також мер Дніпра Філатов пояснив, що відбувається навколо петиції про повернення громадянства Корбану.