Відомий астролог назвав дату, коли окупанти зникнуть з України

враг

Відомий український астролог Влад Росс дав прогноз про майбутнє України та подальший перебіг війни. Росс розповів, коли ЗСУ почнуть витісняти російських загарбників з наших територій, передає Горсовет з посиланням на УНІАН.

За його словами, Україні варто готуватись до контрнаступу. 

На думку астролога, цей контрнаступ станеться після з'єднання Марса та Урану.

Марс – це планета війни, а Уран – різка зміна ситуації. В серпні буде затемнення, тому одразу після 1 серпня почнеться контрнаступ. А у жовтні-листопаді Збройні сили України просто поженуть російських окупантів до їхніх кордонів", - прокоментував Влад Росс.

Він також заявив, що восени у листопаді - варто скористатись часом. Цей місяць досить сприятливий для переговорів, тому варто на це зважити нашим політикам. На думку астролога, ці перемовини можуть бути результативними. 

Щодо ситуації на даний момент, то зараз в Україні вона залишається небезпечною. Влад Росс також звернувся до переселенів та біженців, він говорить, що зараз їм не варто повертатися додому. 

Нагадаємо, раніше ми писали У лікарні померла 20-річна дівчина, яка потрапила під ворожий обстріл у Кривому Розі  Пошуки тривають 2 доби: у Дніпрі та області розшукують зниклого 6-річного Василя Подкуйка