Він так і не побачив сина: Героїчно загинув відомий журналіст Олексій Чубашев із Поліг (Фото)

ром

На фронті загинув Олексій Чубашев, автор та ведучий найкрутішого медійного проекту для підтримки Збройних Сил України. Мега позитивний та професійний журналіст. Офіцер … Людина, яка вірила в свою справу і йшла завжди до поставленої цілі, повідомляє Горсовет.

Олексій родом з міста Пологи Запорізької області,  був автором та ведучим програми “Рекрут UA”, саме він створив перше військове реаліті «РекрутUA», був керівником “Армії FM” та Військового телебачення України.

Олексій пішов на фронт 24 лютого. На війні він дізнався, що у нього народився син, але так і не побачив його, не потиснув руку малому.

олее

поллд

Льоха, я тебе запам’ятаю назавжди як порядного усміхненого хлопа за чашкою кави в Маріїнському парку … І ми звільнимо твою Батьківщину на Запоріжжі …»

Сьогоднч рідне місто Олексія, мова йде про Пологи Запорізької області із початку березня знаходяться в  окупації рашистів, - написав його близький друг Михайло Макарюк.

аж

махар

полог

полог1

«Рекрут» — так звертались до Олексія в армії. Він за час виходу проєкту показав реальні зміни, які відбулись в ЗСУ. Сьогодні військові у пам’ять про нього пишуть, що в його програмі йшлося про все — від перших страв, які з’явились в армійських сухпайках до вишколу і постійної освіти. Він відстежував і показував анатомію цих трансформацій та сам їх пережив.

полог2

Олексій був дуже щемною та світлою людиною, дуже любив свою родину та говорив, що саме його родина - то найбільша цінність. 

На його ФБ сторінці розміщено фото з дружиною Юлею та маленькою донею Данієлою, яке від підписав:

На цьому фото нас вже четверо. І я буду абсолютно щирим, якщо скажу, що найбільше досягнення за мої скромні 30 років — сім’я. Амінь. Люблю вас, крошки.

полог3

У Олексія Чубашева залишилась дружина, донечка та син, який народився у березні. Як написала журналістка Яна Холодна, вона якось запитала у Олексія, чи вдалося вирватися і побачити малюка. Він відповів, що поки «не на часі».

У останньому пості у фейсбуці Олексій сказав про марну трату часу на осуд та різні «розборки» у соцмережах. Він визнав руйнівну дію «чвар», які вкидають у суспільство часто саме з соцмереж. Чубашев закликав промовчати і не підключатись до словесних перепалок, а натомість — зайнятись саморозвитком. Ну, і щодо «русні» та Перемоги написав заклик, як заповіт:

Спільна справа — спільна перемога. Ї.ШИМ ЇХ!, - написав Олексій Чубашев.

олее1

Як можна підтримати родину Олексія Чубашева

Найменше, що можемо зробити, це підтримати його дружину з двома дітками!
4441 1144 2805 3589

Вічна слава тобі, Воїне!

Нагадаємо, раніше ми писали В Днепре есть одна-единственная проблема, - Филатов о ситуации в городе  На Луганщині ЗСУ накрили командний пункт кадирівців, - Гайдай (Відео)