Влаштуйте собі затишний вечір: Топ-5 фільмів для дощової погоди

кино

У дощову погоду, виникає закономірне бажання чимось зайняти себе вдома, наприклад, озброївшись чашкою ароматного чаю і шоколадкою, подивитися якийсь душевний або захоплюючий фільм. Отже, Gorsovet зробив добірку фільмів, які варто дивитись у похмуру погоду.

1.«Мої чорничні ночі»

1429727732_moi-chernichnye-nochi-2007-1

Мабуть, «Мої чорничні ночі» - це один із "дощових" фільмів: його атмосфера злегка апатична, а сама дія настільки розмірена і спокійна, що мимоволі наганяє приємний світлий смуток. Сюжет фільму ґрунтується на діалозі двох молодих людей – дівчини, яка дізналася про зраду свого хлопця та господаря невеликої забігайлівки. «Чорничні ночі» - це приємне поєднання в міру драматичної та романтичної історії кохання та щоденних людських переживань.

2. «Сніданок У Тіффані»

18e99f1726ac48e19a39954b84a0

Культовий фільм, в якому було знято одну з найкрасивіших дощових сцен. Фільм розповідає про двох молодих людей, які мріють жити красиво – Поле, що живе за рахунок багатої коханки письменника, та легковажної прихильниці прикрас від Tiffany Холлі. Зустріч змушує їх по-новому подивитися не лише на оточуючих людей, а й на себе.

3. «Дружина мандрівника у часі»

11153

«Дружина мандрівника у часі» - екранізація однойменного культового роману Одрі Ніффенеггер. Досить зворушлива історія розповідає про мандрівника в часі Генрі (Ерік Брана), який переноситься в минуле і майбутнє найчастіше без своєї волі. Якось зустрівши Клер (Рейчал МакАдамс), він розуміє, що тепер усі його тимчасові пересування будуть присвячені тільки їй.

4.«Легка поведінка»

12 (1)

Класична британська комедія про конфлікти між непорушними традиціями та американськими трендами. Тонкий гумор у поєднанні з нестандартним сюжетом чудово піднімуть настрій у дощову погоду.

5.«27 весіль»

h280_1294094

Головна героїня Джейн встигла побувати на 27 весіллях у ролі подружки нареченої. Настав час подумати і про власне свято. Встигла вийти заміж та її сестра. І виявилося, що її обранцем став хлопець, якого Джейн була давно закохана. Між сестрами назріває війна.

Раніше ми повідомляли, як приготувати свинячу рульку за рецептом шеф-кухаря Клопотенка